Zmiana sytuacji finansowej - poszukiwania nówki czas zacząc
Zwiń
X
-
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

-
coś czuję w kościach że colt już zamówiony .......SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
no tak, tylko że on kosztuje niemal 60.000zł...Zamieszczone przez misiek^wro
No może wiec jeszcze cofnie to zamówienie?Zamieszczone przez Wojtas_Poznańcoś czuję w kościach że colt już zamówiony .......
Komentarz
-
Hehe ale przeżywamy :lol:
mati160 nie idź tą drogą kup coś normalniejszego i ładniejszego :wink:
Komentarz
-
Ale się uczepiliście chłopaka :wink: Chciał kupić nowe, doposażone i małe to kupił. Rozumiem jakby w tej cenie BMW sprzedawali , ale zrozumcie , że nie dla każdego Sandero, Punto czy Clio jest lepszym wyborem. Za 45 tys też bym go w życiu nie kupił. Octavii w wersji elegance też bym nie kupił, a część z Was kupiła i pewnie nie narzeka.
Komentarz
-
A niech ma... decyzję przemyślał... A najwyzej za jakiś czas napiszemy: "a nie mówiłem?"Zamieszczone przez Big WojtekAle się uczepiliście chłopaka :wink: Chciał kupić nowe, doposażone i małe to kupił. Rozumiem jakby w tej cenie BMW sprzedawali , ale zrozumcie , że nie dla każdego Sandero, Punto czy Clio jest lepszym wyborem. Za 45 tys też bym go w życiu nie kupił. Octavii w wersji elegance też bym nie kupił, a część z Was kupiła i pewnie nie narzeka.
Komentarz
-
Własnie wróciłem z salonu. Po tym co usłyszałem zrezygnowałem z zakupu. Pan mi uprzejmie powiedział ze auto będzie najwczesniej na wrzesień lub październik, lub później ze wzgledu na trudna sytuacje w Japonii.
Po tej kwestii zrezygnowałem, a wam co sie stało, przedtem fajnie a teraz jak podjąłem decyzje to negatywy?
Co do Golfa to nie jest czysta sprawa, ktoś kupił diesla zrobił nim 25 tys km i to we Francji, po czym roczne auto sprzedaje?
Komentarz
-
Martwimy się o Ciebie :wink:Zamieszczone przez mati160Po tej kwestii zrezygnowałem, a wam co sie stało, przedtem fajnie a teraz jak podjąłem decyzje to negatywy?
Opatrzność czuwa i na szczęście go nie zamówiłeś
Komentarz
-
mati160, bogatemu nie zabronisz. Sam widziales chyba, ze czyjs kuzyn z OCP sprzedawal roczna ( a nawet nie ) Jette, bo chcial nowa po FL.
Kwestia tylko dokladnego zbadania autka i tyle.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
to CO teraz idzie na tapetę ?Zamieszczone przez mati160zrezygnowałem z zakupu.
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
Czekam na wasze propozycje bo mnie juz zbili z tropu, moze faktycznie rpawy nowy golfik lub Jetta
Komentarz
-
Hmmm... tu dwie strony Koltów do natychmiastowego odbioru...: http://moto.allegro.pl/listing.php/s...&change_view=1Zamieszczone przez mati160Własnie wróciłem z salonu. Po tym co usłyszałem zrezygnowałem z zakupu. Pan mi uprzejmie powiedział ze auto będzie najwczesniej na wrzesień lub październik, lub później ze wzgledu na trudna sytuacje w Japonii.
Po tej kwestii zrezygnowałem, a wam co sie stało, przedtem fajnie a teraz jak podjąłem decyzje to negatywy?
Co do Golfa to nie jest czysta sprawa, ktoś kupił diesla zrobił nim 25 tys km i to we Francji, po czym roczne auto sprzedaje?
Komentarz
-
Wszystkie w wersji inform a takiej nie chce, a do tego wiekszosc 5 drzwiowa a ja chciałem 3. Wiec nie ma nic dla mnie
Komentarz
-
Komentarz
-
mati160, a co juz nowa fabia nie ? jak chcesz 2008 tak z ciekawości wysłałem ci link na PW.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Aha, w Nissanie mozna kupić auto w kredycie 50/25/25- może kup lajfstajlowego Juke'a? Na pierwszą ratę Ci starczy, potem co rok około 16kzł...
Komentarz
-
A moze Note? Co do Fabi jeszcze jej nie przekreślam, ale jeśli juz to kombi bardziej mi sie podoba od hatchbacka
Komentarz
-
Już dawno to proponowałem - naprawdę fajne auto.Zamieszczone przez mati160A moze Note?
Komentarz
-
-
Przede wszystkim trzeba wszystkim pojeździć - u mnie Note, podobnie jak Venga odpadły na starcie.
Komentarz
-
No przecież nawet skrobałem, że być może moi sąsiedzi będa zaraz sprzedawali czarnego Note 09/10, który przejechał może 3-4kkm i od roku stoi (przepalany) cały czas w garazu...Zamieszczone przez mati160Note nie przyuważylem w twoich propozycjach szczerze mówiąc
Aha, tu moje "perypetie" zwiazane z (prawie) zakupem NOTE...: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...highlight=note
Komentarz
-
Note niezłe i niedrogie to bliźniacza konstrukcja z Renówką Modus. Osobiście jednak wydaje mi się że wolał bym Fabie w Kombi.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Modus jest mniejszy...Zamieszczone przez daneczek76Note niezłe i niedrogie to bliźniacza konstrukcja z Renówką Modus. Osobiście jednak wydaje mi się że wolał bym Fabie w Kombi.
Komentarz
-
Jak modus jest mniejszy :?: to jest bliźniacza konstrukcja a ma Większy Bagażnik
http://www.motofakty.pl/artykul/niss...and_modus.html
[ Dodano: Pon 28 Mar, 11 15:13 ]
długość i szerokość też większa choć mniejszy o 3 cm rozstaw.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Modus jest mniejszy, Grand Modus porównywalny... :szeroki_usmiechZamieszczone przez daneczek76Jak modus jest mniejszy :?: to jest bliźniacza konstrukcja a ma Większy Bagażnik
http://www.motofakty.pl/artykul/niss...and_modus.html
[ Dodano: Pon 28 Mar, 11 15:13 ]
długość i szerokość też większa choć mniejszy o 3 cm rozstaw.
Komentarz

Komentarz